Sanitair

Alles voor uw gedroomde badkamer

Hoezo 'Dat kan vast niet bij ons'? Er is meer mogelijk dan u denkt! Laat ons helpen. Wij kennen de nieuwste opties en kunnen het complete bouwproces verzorgen. Samen naar uw ideale badkamer.

Een bestaande badkamer renoveren of een nieuwe badkamer in een pas opgeleverde woning plaatsen. Allebei super leuk, maar geen alledaagse kost. Dus is het fijn als een specialist met u meedenkt. Iemand die weet wat er te koop is, wat praktisch is, wat technisch uitvoerbaar en – aan het einde van rit – ook nog financieel haalbaar is.

Van brainstorm tot kostenplaatje
Bakker Installaties stelt zich graag op als uw sparringspartner. Kom maar op met uw wensen en ideeën, dan bedenken we samen de optimale oplossing! U bepaalt de sfeer en kiest tegels en sanitair uit, wij maken een 3D ontwerp. Zo krijgt u letterlijk een totaalbeeld, inclusief kostenplaatje.

Volledige realisatie
Dit kunnen wij aanbieden omdat wij ook de volledige realisatie uitvoeren. Wij staan dus 100% achter onze eigen adviezen. U weet zeker dat alles goedkomt, van eventueel sloopwerk tot inbouwspotjes. Gewoon volgens afspraak.Vind inspiratie en advies in onze showroom!

Bel 0228 - 562 500 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak
in onze schitterende showroom bij Feenstra en Van Goor in Wormer.iconSanitair Alles voor u gedroomde badkamer lees meer
iconVerwarming Overal comfort, thuis en op kantoor lees meer
iconElectra Elektriciens met de juiste oplossing lees meer
iconLoodgieterswerk De fijne zekerheid van kwaliteit lees meer

CONTACT

ADRES Zaadmarkt 9-11 1681 PD Zwaagdijk TELEFOON 0228-562500 FAX info@bakkerinstallaties.com OPENINGSTIJDEN ma t/m vr 08:00-17:00