Electra

Elektriciens met de juiste oplossing

Elektra in huis vraagt zorgvuldigheid. Heeft u regelmatig stroomstoring? Trek aan de bel! Gaat u uw woning uitbreiden? Of zonnepanelen plaatsen? Wij garanderen veilig en efficiƫnt maatwerk.

Elektra is fantastisch, maar niet zonder gevaar. Daarom moeten alle componenten veilig op elkaar zijn afgestemd, en moet het geheel tot aan het laatste kabeltje vakkundig zijn gemonteerd.

Meedenken
Wij garanderen vakwerk, scherpe prijzen en maatwerk. Samen met een elektricien van Bakker Installaties bepaalt u uw ideale oplossing. Wij installeren bovendien volgens de laatste NEN-normen, geven minimaal twee jaar garantie en, ook fijn, laten uw woning weer opgeruimd achter.

Meterkast
Een meterkast vraagt weinig aandacht. Totdat er apparaten uitvallen en stoppen springen. Dan is aandacht ineens een must. Een extra groep of een andere verdeling? Of misschien de verouderde kast vervangen voor een veilige moderne? Wij geven u graag advies voor de slimste keuze.

Van nieuwbouw tot zonnepanalen
Een aanbouw, schuur, zonnepanelen, keukenverplaatsing of compleet nieuwe woning: er komen altijd elektra-werkzaamheden bij kijken. Van leidingwerk tot extra stoppengroep: onze monteurs denken mee en leggen het aan. U bent een zorg minder en zeker gevoel rijker.

Storingen
Heeft u stroomstoring? Of springen uw stoppen er de laatste tijd vaak uit? Dan is er duidelijk een probleem met de elektra installatie. Bel 0228 - 562 500 en wij komen het verhelpen.

Kies voor elektra met service en garantie.

Bel 0228 - 562 500 of mail ons voor meer informatie

iconSanitair Alles voor u gedroomde badkamer lees meer
iconVerwarming Overal comfort, thuis en op kantoor lees meer
iconElectra Elektriciens met de juiste oplossing lees meer
iconLoodgieterswerk De fijne zekerheid van kwaliteit lees meer

CONTACT

ADRES Zaadmarkt 9-11 1681 PD Zwaagdijk TELEFOON 0228-562500 FAX info@bakkerinstallaties.com OPENINGSTIJDEN ma t/m vr 08:00-17:00